AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Riool verstopt in Eindhoven

Is uw riool verstopt in Eindhoven en omstreken? Dat brengt vaak een hoop sores met zich mee. Denk aan een enorme rioollucht en het water dat niet goed doorloopt. AA-Rioleringen is de expert op het gebied van het ontstoppen van verstopte rioleringen. Indien uw riool verstopt in Eindhoven is, schakel dan onze hulp in.

Deskundig ontstoppingsbedrijf voor uw riolering

AA-Rioleringen bidet de oplossing wanneer uw riool verstopt is in Eindhoven en omstreken. Wij zijn een gespecialiseerde loodgieter werkzaam in Noord-Brabant en we voeren tal van loodgieterswerkzaamheden uit, waaronder het oplossen van opstoppingen in rioleringen.

Onze loodgieters weten zeer gericht te zoeken naar de verstopping. We werken namelijk met goed apparatuur, zodat geen ene verstopping of potentiele beknelling onopgemerkt blijft.

Qua veiligheid bent u bij ons ook aan het juiste adres. Al onze werknemers zijn VCA gecertificeerd. Wanneer onze loodgieters bij u over de vloer (of onder de vloer) komen hoeft u niet te vrezen voor onveilige faciliteiten. We hebben voldoende kennis van zaken om optimale veiligheid in onze werkzaamheden door te voeren. Dat is immers ook belangrijk. Leidingwerk vormt de basis van een huis en daar dient zorgvuldig mee om gegaan te worden.

Snel traceren van de verstopping in uw riolering

Een verstopping in de riolering is niet altijd toe te wijzen aan eenzelfde oorzaak. De redenen voor verstoppingen zijn zeer uiteenlopend. Er kunnen vet- en zeepresten in de leidingen blijven zitten. Er kan sprake zijn van boom ingroei of uitgroei. Maar het kan ook gebeuren dat de verstopping ontstaat, doordat u teveel harde en scherpe voorwerpen door de riolering gooit.

AA-Rioleringen achterhaalt de oorzaak van uw verstopping middels een gedegen camera-inspectie. We hebben hoogwaardig camera apparatuur, waarmee we uw riolering op iedere centimeter kunnen controleren. Onze camera’s brengen iedere centimeter van uw leiding in beeld. Knelt het ergens? Dan weten wij precies de verstopping te traceren door de ingebouwde sensoren.

Specificaties van onze camera inspectie

  • Camera’s zijn geschikt voor leidingen vanaf 22 millimeter tot en met 75 millimeter doorsnede.
  • We kunnen leidingen vanaf 50 millimeter tot en met 300 millimeter doorsnede inspecteren.
  • Met onze camera kunnen we de afvoerleidingen navigeren.

Vakkundig ontstoppen van uw riolering

Om een verstopping te verwijderen, gaan onze loodgieters zeer vakkundig te werk. Bij ernstige schade verwijderen of vervangen we het gedeelte van de leiding. Ook kunnen we gebruik maken van ons hogedrukspuitapparatuur om de verstopping te verwijderen.