AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Condensors en koeltorens

Moet u uw condensors en koeltorens schoonspuiten en zoekt u iemand in Eindhoven en omstreken? Bel AA-Rioleringen en wees verzekerd van optimaal gereinigde producten.

Het belang van gereinigde condensors en koeltorens

Schimmels en bacteriën verzamelen en vermenigvuldigen zich graag in koeltorens en condensors. Wanneer u het niet goed onderhoud verhoogt de kans op algengroei en legionellabesmetting. Twee dingen die niemand wilt.

Daarom raden wij altijd aan om dit soort situaties te voorzien middels een periodiek schoonmaakplan en hoge hygiëne. Het is zelfs wettelijk vastgelegd om minimaal één keer per jaar uw condensors en koeltorens te reinigen.

Naast dat het veel hygiënischer is om uw condensors en uw koeltorens schoon te houden, zijn er ook andere redenen waarom het belangrijk is om dit goed schoon te houden. Ten eerste verlengt het de levensduur van een condensor. Ten tweede verkleint het risico op storingen en andere technische problemen. 

Technische reiniging en desinfectie

Wilt u uw condensors en uw koeltorens reinigen en schoonspuiten? AA-Rioleringen is gespecialiseerd in de uitvoerige schoonmaak en reiniging. We nemen de vervuiling weg en minimaliseren hiermee het risico op schimmels en enorme bacteriegroei.

We maken gebruik van hoogwaardig reinigingsapparatuur en geschikte desinfecterende schoonmaakmiddelen. Afhankelijk van de staat van uw condensors en koeltorens kiezen we de geschikte schoonmaakstrategie. We verwijderen het vuil, spuiten het helemaal schoon en zorgen voor een diepgaande desinfectie.

We hebben gespecialiseerde vakmannen in dienst met oog voor hygiëne, een speurneus voor schimmels en kennis van de juiste schoonmaakstappen. Zodoende bent u verzekerd van een spetterend en fris eindresultaat.

Meer informatie over condensors en koeltoren reinigen?

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Bent u benieuwd naar de middelen die we gebruiken? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Indien u wenst maken wij vrijblijvend een offerte en komen we periodiek uw condensors en / of uw koeltorens schoonmaken.

Condens en koeltorens

Condens en koeltorens