AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Loodgietersbedrijf in Eindhoven

AA-Rioleringen is een professionele loodgietersbedrijf in Eindhoven en omstreken. We zijn ervaren in ondenkbaar veel loodgieterswerkzaamheden. Onze vakkundige specialisten helpen u graag verder!

AA-Rioleringen, het loodgietersbedrijf in Eindhoven

Heeft u problemen met uw riolering? Wilt u uw badkamer omtoveren tot iets totaal nieuws? Woont u in een nieuw huis, maar missen de leidingen nog? Voor al uw loodgieterswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn in bezit van VCA certificatie. Zodoende bent u bij ons verzekerd van veilige hulp, aangezien onze werknemers heel goed weten wat ze moeten doen om de veiligheid in hun werkomgeving te waarborgen.

Werkzaamheden die wij onder andere oppakken zijn: het ontstoppen van leidingen, het traceren van lekkages, het repareren en renoveren van rioleringen, het omleggen van leidingen en de periodieke onderhoud van uw sanitair.

Problemen met uw riolering oplossen

AA-Riolering is het loodgietersbedrijf in Eindhoven dat ervaren is in het oplossen van problemen omtrent uw riolering. Heeft u last van een rioollucht? Word u dagelijks overvallen met water dat uit kieren stroomt? Of werkt de afvoer niet meer naar behoren? In dit soort situaties kunnen wij u heel goed verder helpen.

Of het nu gaat om een lekkage of om een verstopping, AA-Riolering weet beide problemen deskundig en professioneel aan te pakken. Met ons hoogwaardige apparatuur weten we razendsnel de oorzaak van het kwaad te vinden. Onze vakkundige specialisten weten vervolgens adequaat en spoedig de problemen weg te nemen.

Tevens zijn we bekend met het leggen, omleggen en repareren van waterleidingen en rioleringen. Dus schakel ons in wanneer u uw badkamer wilt renoveren, een nieuw waterleiding netwerk wilt aanleggen of een defecte riolering hebt. Wij helpen u graag verder.

Problemen met uw leidingen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt AA-Rioleringen periodieke onderhoud aan. We onderwerpen uw sanitair, uw riolering, uw leidingen en uw afvoer aan uitvoerig onderzoek. Zo kunnen we vroegtijdig problemen voorkomen of oplossen.

Verontreinigde condensors en koeltorens tegengaan

Het is verplicht om jaarlijks uw condensors en uw koeltorens te reinigen. Dit komt omdat verontreinigde condensors en koeltorens niet zonder risico zijn. Het brengt gevaar op schimmels mee en gevaarlijke bacteriegroei. AA-Rioleringen ontzorgt u door op jaarlijkse basis uw condensors en uw koeltorens schoon te maken middels hogedrukspuitapparatuur en de geschikte schoonmaakmiddelen.