AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Oplossen van lekkage in Eindhoven

Heeft u een lekkage in Eindhoven en omstreken? Dan wilt u natuurlijk snel geholpen worden. AA-Rioleringen is de loodgieter in Eindhoven en omstreken en is dan ook snel ter plaatse. Wij sporen uw lekkage razendsnel op en weten deze ook zeer spoedig op te lossen.

Waarom kiezen voor AA-Rioleringen?

  • In bezit van VCA certificatie
  • Opsporen van lekkages met hoogwaardig apparatuur
  • Vakkundige specialisten met kennis van zaken
  • Bij u in de buurt
  • Klantgerichte dienstverlening met oog op kwaliteit

Vakkundig opsporen van een lekkage in Eindhoven

Een lekkage is niet zo onschuldig als het lijkt. Het kan de waarde van uw huis laten dalen, het interieur beschadigen en voor veel andere ongemakken zorgen. Heeft u lekkage? Wees er dan op tijd bij en voorkom dat de lekkage echt uit de hand loopt.

Wij helpen u graag verder bij het opsporen van de oorzaak van een lekkage. Niet altijd is de oorzaak van een lekkage goed zichtbaar. Het kwaad kan diep verstopt zitten in uw rioleringen. Om de oorzaak dan ook goed op te sporen, hebben wij hoogwaardig apparatuur in bezit, waaronder een warmtebeeldcamera en een rookmachine.

Lekdetectie met een warmtebeeldcamera

Een lekkage of een constructieprobleem resulteert in verschillen in temperatuur. Een warmtebeeldcamera maakt deze temperatuurverschillen inzichtelijk. Hierdoor kunnen wij de precieze locatie van uw lekkageproblemen lokaliseren en aanpakken. Deze zelfde techniek is ook zeer effectief van toepassing bij het vinden van een lek in uw vloerverwarmingsslangen.

Er zijn verschillende situaties waarbij we de warmtebeeld camera gebruiken. Andere situaties waarbij deze camera van nut is, is bijvoorbeeld bij een waterleiding lekkage, een isolatie lekkage, een koelleiding lekkage, een dak lekkage, een zwembad lekkage, een vloerverwarming lekkage, een lek in de centrale verwarming, een constructieprobleem en bij tocht- en vochtproblemen.

Lekdetectie met een rookmachine

Naast een warmtebeeldcamera hebben we ook een rookmachine tot onze beschikking om de lekkage te vinden. Een rookmachine verspreidt rook in uw leidingen. De rook zal ook ontsnappen via de breuken en scheuren in uw leidingen. Dit zorgt ervoor dat wij een redelijk goed beeld krijgen van de locatie van uw lekkage.

Adequaat een lekkage oplossen

Wanneer u de lekkage heeft opgespoord, dan is het eerste probleem opgelost. Echter vraagt het nog een hoop vakmanschap om deze lekkage op te lossen. AA-Rioleringen helpt u daar graag bij verder. Wij zorgen graag voor de reparatie of de vervanging van uw leidingen. Onze specialisten weten iedere lekkage vakkundig en zeer zorgvuldig weg te nemen.