AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Waterleidingen

Moet u waterleidingen aanleggen, repareren of omleggen? Voorkom risico’s op lekkages en overstromingen en huur onze vakmannen van AA-Rioleringen in en wees verzekerd van kwaliteit. Wij komen bij u langs in Eindhoven en omstreken.

 

Nauwkeurig waterleidingen aanleggen

Of het nu gaat om koperen, lood, stalen of flexibele waterleidingen aanleggen, onze specialisten weten hoe het moet. AA-Rioleringen beschikt namelijk over de geschikte vakmannen die precies weten wat het beste is voor uw huis of voor uw bedrijf.

Aan de hand van uw badkamer, uw keuken of uw toilet maken we een nauwkeurig leidingplan. We stellen goed samen hoe de hoofdleidingen, aftakkingen en bochten moeten verlopen. Dit nemen we met u door en we geven u een richtinggevende prijsindicatie.

Na akkoord gaan wij aan de slag met het aanleggen van waterleidingen. Dit doen we zorgvuldig, precies en exact volgens plan. Zodoende bent u verzekerd van werkende en goed aangesloten waterleidingen.

Reparaties met echte vakmanschap

Een scheur, een breuk, een verstopping of de ingroei van boomwortels. Het zijn verschillende redenen waardoor uw waterleidingen niet naar behoren werken en beschadigd kunnen raken.

Onze mannen van AA-Rioleren weten snel de oorzaak van uw waterleidingproblemen te vinden. Dit doen we middels hoogwaardig apparatuur. Met camera inspectie doorlopen we uw waterleidingen van A tot Z en middels warmtecamera’s kunnen we zeer nauwkeurig de lek lokaliseren.

Vervolgens gaan we zeer vakkundig aan de slag met de reparatie of de vervanging van uw waterleiding. Daarna bent u van uw probleem af en bent u voorzien van waterleidingen die zo goed al nieuw zijn.

Correct waterleidingen omleggen

Wilt u uw badkamer renoveren of de inrichting van uw keuken wijzigen? In dit soort situaties kan het goed voorkomen dat u de waterleidingen moet omleggen. Echter dient dit correct gedaan te worden, anders loopt u risico op lekkages en slechte verbindingen.

Wij helpen u graag verder bij het omleggen van waterleidingen. U bent dan gegarandeerd van een punctueel aangelegde waterleidingstructuur met correcte verbindingen.

waterleidingen

waterleidingen