AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Loodgieter in Helmond

Bent u op zoek naar iemand voor uw loodgieterswerkzaamheden in Helmond? AA-Rioleringen is de gespecialiseerde loodgieter in Helmond en omstreken. Wij kunnen u helpen bij allerhande werkzaamheden in uw keuken, uw badkamer en in andere ruimtes.

Gespecialiseerd en gecertificeerde loodgieter in Helmond

Er is weinig wat wij niet kunnen op het gebied van loodgieterswerkzaamheden. Onze erkende loodgieters zijn vakkundig en weten iedere lek op te sporen, iedere opstopping te ontstoppen en kunnen u helpen op het gebied van reparatie en renovatie.

Onze loodgieters zijn stuk voor stuk VCA gecertificeerd. Dat betekent dat we heel goed weten hoe we zo veilig, gezond en milieuvriendelijk mogelijk kunnen werken. Niet alleen hebben we deze kennis, maar uiteraard maken we deze kennis in de praktijk werkelijkheid.

Een verstopping? Schakel ons in

Het is een grote ergernis voor veel mensen: een toilet dat niet meer goed doorspoelt, een wasbak waarbij het water niet meer goed wegloopt of een vieze rioollucht in uw huis. Gelukkig maken wij een eind aan deze ergernis. Schakel ons in en wees verlost van deze ongemakken.

Onze loodgieters uit Helmond weten precies de oorzaak van de verstopping te vinden. Hiervoor gebruiken we specialistisch apparatuur. Met camera inspectie hebben we de verstopping in no time gevonden.

Een lekkage? Wij sporen ‘m op

Niet alleen een verstopping kan voor veel ellende zorgen, maar een lekkage ook. Het kan leiden tot waterschade in uw huis en dat brengt een hoop lasten met zich mee. Wij helpen u graag met het voorkomen van deze lasten of het minimaliseren van de schade die al is op komen dagen.

Onze vakkundige mannen weten razendsnel de lek te vinden. We weten goed hoe we te werk moeten gaan met een rookmachine en een warmtebeeldcamera. Zodoende hebben we zeer snel de lek getraceerd.

Periodieke onderhoud

Verstoppingen, lekkages en defecte sanitair is vaak goed te voorkomen. Het enige wat dit vergt is periodieke onderhoud. Schakel AA-Rioleringen in en voorkom veel ongemakken.

Hetzelfde geldt voor uw condensors en uw koeltorens. Wanneer u dit jaarlijks goed laat reinigen en schoonmaken voorkomt u schimmels, dure reparaties en andere lasten. Wij reinigen condensors en koeltorens met hoogdrukapparatuur en de juiste schoonmaakmiddelen.

Reparatie, vervanging en vernieuwing

Wij zijn loodgieter, monteur en sloper in één. We zijn niet alleen gespecialiseerd in ontstoppingen, maar ook in het vervangen, repareren en renoveren van badkamers. Waterleidingen en rioleringen vinden we niet ingewikkeld. Met alle plezier leggen we uw netwerk aan. Niets is ons te gek.