AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Renovaties badkamer en sanitair

Wilt u uw badkamer renoveren en zoekt u een specialist in Eindhoven en omstreken die dit voor u kan regelen? Neem dan contact op met AA-Rioleringen en wees verzekerd van kwaliteit.

Geef de renovatie uit handen

Een badkamer renoveren kost veel tijd, vraagt een hoop vakkennis en moet zeer zorgvuldig uitgevoerd worden. Deze aspecten maken dat veel mensen ervoor kiezen om hun badkamer renovatie uit handen te geven. Het bespaart tijd, een hoop kosten en het minimaliseert het risico op lekkages en andere problemen met uw leidingen. AA-Rioleringen ontzorgt u graag van A tot Z.

Montage en vakmanschap

Badkamers vormen een belangrijke plek in uw huis. Het is de plek waar u ontspant, tot rust komt en tegelijkertijd uzelf goed schoon maakt. Om deze drie redenen is het belangrijk dat u een badkamer heeft waar u zich in thuis voelt. AA-Rioleringen regelt het voor u. We beschikken over mensen die verstand hebben van de sloop en de opbouw van de mooiste badkamers. Onze gecertificeerde experts werken nauwkeurig, zorgvuldig en hebben oog voor uw wensen.

Gestructureerd renovatieproces

Een renovatieproces start met slopen. Als eerst verwijderen we het oude sanitair, waaronder het toilet, de wastafel en het bad of de douche. Het kan ook zijn dat we tegels eruit slopen en wandjes verwijderen.

Vervolgens maken we een plan van aanpak en zetten we de maten uit. Zodoende kunnen wij een goed netwerkplan maken voor uw riolering en uw waterleidingen. Tevens zetten we uit hoe we de eventuele wandcontactdozen plaatsen. Immers een goed begin is het halve werk!

Nadat het plan akkoord is, starten we met de opbouw van uw badkamer. Van het leggen van de leidingen en het betegelen tot en met het plaatsen van het sanitair en het netjes afwerken van de ruimte. 

Wilt u graag weten wat we allemaal voor u kunnen betekenen en wat het kostenplaatje daarvan kan zijn? Wij maken vrijblijvend een offerte voor u.