AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Reparatie en vervanging

Snel een loodgieter nodig in Eindhoven en omstreken. Neem contact op met AA-Rioleringen en wordt voorzien van snelle service en de beste reparatie en vervanging van uw keuken, uw badkamer of uw toiletruimte.

Loodgieter nodig in Eindhoven voor reparaties?

AA-Rioleringen staat voor optimale kwaliteit en goede service. We voeren allerlei reparatiewerkzaamheden uit in Eindhoven en de omliggende plaatsen. We hebben gespecialiseerde loodgieters in dienst die passende oplossingen bieden voor al uw reparaties.

Er is bijna geen ene klus denkbaar die wij niet aankunnen. Onze vakkundige specialisten herkennen problemen snel en weten ze ook adequaat en snel op te lossen. Zodoende bent u gauw verlost van uw rioleringsproblemen of andere problemen met uw sanitair.

We regelen de reparatie van een kapot toilet. We staan voor u klaar wanneer u een lekkage heeft in uw keuken of uw badkamer. We halen onze neus niet op voor het verhelpen van stankoverlast door rioollucht. Ook komen we bij u over de vloer wanneer de CV ketel het niet meer doet. En we gaan de strijd aan met iedere verstopping in uw leiding.

Vervangen of repareren van riolering

Heeft u lekkage in uw badkamer? Een vieze overheersende stanklucht? Of een afvoerputje waarbij het water niet goed wegloopt? Dan kan het zijn dat uw riolering kapot is of verstopt zit. Onze reparateurs helpen u graag verder.

Renovatie en reparatie van riolering is onze specialiteit. Wanneer we de oorzaak van het probleem hebben gevonden, kunnen we twee dingen doen: vervangen of repareren. Afhankelijk van het probleem en de schade wordt er tot een bepaalde actie gekozen. Het eindresultaat is en blijft altijd hetzelfde: goed onderhouden rioleringen zonder verstoppingen en lekkages.

Leidingen aanpassen of verleggen

Geeft u uw toiletruimte binnenkort een make-over of verbouwt u uw badkamer? Bij een renovatie is het belangrijk dat de leidingen gecontroleerd worden en zo nodig aangepast worden. Als erkende loodgietersbedrijf doen wij dit graag voor u.

Reparatie en vervanging
Reparatie en vervanging
Reparatie en vervanging