AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Ontstoppingsbedrijf in Eindhoven

Schakel de hulp in van dit gespecialiseerde ontstoppingsbedrijf in Eindhoven. AA-Rioleringen helpt u met al uw ontstoppingsproblemen. Spoelt uw toilet niet meer goed door? Blijft er vaak water in uw wasbak zitten? Of heeft u last van een vieze stank vanuit riolering? Wij zijn experts op het gebied van het ontstoppen van afvoeren en rioleringen.

Professioneel ontstoppingsbedrijf in Eindhoven

Zoekt u loodgieters die vakkundig te werken gaan en uw ontstopping omtoveren tot een oplossing. AA-Riolering is een goed ontstoppingsbedrijf in Eindhoven en omstreken. Waar uw ontstopping ook zit, onze loodgieters weten iedere ontstopping snel te traceren en op te lossen.

We bieden kwaliteit en kunde door de combinatie van kwaliteitsapparatuur en goede kennis van zaken. Onze gekwalificeerde loodgieters weten te opstoppingen te ontstoppen. Met een VCA certificaat op zak hebben ze ook kennis van veilig werken. Het resultaat is dan ook altijd hetzelfde: een tevreden klant met goed werkend sanitair.

Uw opstopping is voor ons geen belemmering

Iedere ontstopping heeft een andere oorzaak. Een wc kan slecht doorspoelen doordat er teveel en te harde voorwerpen zijn door gespoeld. Een afvoer kan slecht werken door frituurvet dat erdoor heen is gegooid. Of denk aan een lekkende kraan die ontstaat door te slecht onderhoud.

Het is lastig om de oorzaak van een opstopping te vinden. Met name wanneer de oorzaak niet rechtstreeks te vinden is, maar diep in uw riolering verstopt zit. Voor AA-Rioleringen vormt uw verstopping geen belemmering. Wij beschikken over de juiste apparatuur om iedere verstopping snel en nauwkeurig te vinden.

Detecteren van iedere opstopping

Middels camera detectie kunnen wij uw opstopping vinden. Onze camera’s brengen ieder deel van uw leiding in beeld. Knelt het ergens? Dan weten wij precies het knelpunt te traceren door de ingebouwde sensoren.

Specificaties van onze camera inspectie

  • We inspecteren leidingen vanaf 22 millimeter tot en met 75 millimeter doorsnede.
  • Leidingen vanaf 50 millimeter tot en met 300 millimeter doorsnede kunnen we inspecteren.
  • We kunnen afvoerleidingen navigeren en detecteren.

Adequaat ontstoppen

Wanneer we uw ontstopping hebben gevonden, gaan we gauw aan de slag met het wegnemen van deze verstopping. In bezit van hogedrukspuitapparatuur kunnen we vaak de verstopping verwijderen. Echter komt het wel eens voor dat de verstopping schade heeft toegebracht aan uw leidingen, denk aan boom uitgroei. In dit geval vervangen of repareren we dat gedeelte van uw riolering. 

Met dit ontstoppingsbedrijf in Eindhoven bent u in ieder geval ervan verzekerd dat er een einde komt aan uw ontstopping. Wij helpen particulieren en bedrijven verder bij een breed scala aan verstoppingsproblemen. Denk hierbij aan de verstopping van de keukenafvoer of de douche-afvoer, de wastafel, de wasmachine-afvoer, het toiletafvoer, de regenpijp en de rioleringen.