AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Lekdetectie in Eindhoven

Op zoek naar lekdetectie in Eindhoven? AA-Rioleringen is uw gekwalificeerde loodgieter voor het traceren van lekkages. Geen ene lek blijft onopgemerkt! Waar de lekkage ook zit, wij weten deze altijd te traceren en geschikt op te lossen.  

Professionele lekdetectie in Eindhoven

Voor lekdetectie in Eindhoven zit u bij AA-Rioleringen goed. AA-Rioleringen is gespecialiseerd in het traceren van lekkages. Onze vakkundige loodgieters werken met erkend apparatuur voor het vinden van iedere lek.

Al onze loodgieters hebben een VCA certificaat in bezit. Daardoor hebben we voldoende kennis van zaken om veilig en milieuvriendelijk te werken. Bij ons bent u dan ook gegarandeerd zeker van kwaliteit en veiligheid.

Snel lekkage vinden in uw riolering

Wij beschikken over deskundige camera’s die uw leidingen door kunnen. Met deze camera worden veel problemen inzichtelijk. Middels de sensoren kunnen we de exacte locatie van het probleem traceren. Echter biedt camera-inspectie niet altijd zicht op de lekkage.

Voor het vinden van lekkages gebruiken wij ook een zogenoemde rookmachine. Deze machine sluiten we aan op uw leidingen. Vervolgens verspreidt de machine heel veel rook in uw leidingen. Bij een lek in uw leiding ontsnapt er rook uit een bepaalde scheur of gat. Dan is uw lek gevonden!

Ook maken we gebruik van een hoogwaardige warmtebeeldcamera. Een lekkage genereert temperatuurverschillen. Deze temperatuurverschillen brengt een warmbeeldcamera adequaat in beeld. Daardoor kunnen wij zeer gericht de lekkage in uw leiding opsporen. Deze techniek is ook zeer effectief bij het vinden van een lek in uw vloerverwarmingsslangen.

Adequaat een lekkage oplossen

Middels onze professionele lekdetectie is een lekkage snel gevonden. Echter is de klus dan nog niet geklaard. De lekkage moet nog opgelost worden. AA-Rioleringen helpt u daar graag verder bij. U kunt advies krijgen over hoe u zelf de lek oplost, maar u kunt ons ook inschakelen om uw lekkage weg te nemen.

Wanneer wij uw lekkage oplossen, dan repareren wij dat gedeelte van de leiding. Is de schade te groot of kost het enorm veel uren aan reparatie? Dan vervangen wij dat gedeelte van uw riolering met een nieuw stukje riool. Uiteindelijk komt u middels onze lekdetectie en reparatie helemaal af van uw lekkage.