AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Ontstoppen

Bent u op zoek naar een loodgieter in Eindhoven en omstreken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Loopt uw water niet meer door? Kunt u uw toilet niet meer doorspoelen. Een verstopping in de keuken, in de badkamer of elders komt altijd op de vervelende momenten. Gelukkig biedt AA-rioleringen u uitkomst. Wij zijn experts op het gebied van het ontstoppen van afvoeren en rioleringen.

Adequate hulp bij een totale verstopping

Moet u nou soda door het toilet spoelen? Zijn chemische middelen de oplossing voor uw rioleringsproblemen? Of moet u uw afvoer openbreken? Wanneer u geconfronteerd wordt met een ontstopping spoken er veel vragen rond in uw hoofd. Want waar doet u nu goed aan?

Er zijn gevallen waarbij u zelf eenvoudig uw afvoer of uw riolering kunt ontstoppen. Dit kunt u doen door een ontstopper of vloeibaar ontstoppingsmiddelen te gebruiken, maar de ontstopping kan ook erg desastreus zijn. Adequaat en snel handelen is hierbij belangrijk.

Geen nood AA-Rioleringen heeft voor elke verstopping een oplossing. AA-Rioleringen beschikt over deskundige en professionele loodgieters die uw problemen oplossen. Wij helpen u graag met iedere ontstopping in uw afvoer of uw riolering.

Ontstoppen mét echt resultaat

Ontstoppen behoort geen tijdelijke oplossing te zijn. Het is essentieel dat de probleem bij de bron aangepakt wordt. Daarom gaan wij eerst op zoek naar de oorzaak van de verstopping. Indien we het probleem bij de wortels te pakken hebben, gaan we aan de slag met ontstoppen. Indien nodig spuiten we uw riolering helemaal schoon met de hogedrukspuitmachine.

Nadat wij bij u langs zijn geweest heeft u weer een werkende afvoer en / of riolering. Wij ontstoppen met echt effect.

Einde aan verstoppingen

Een afvoer blokkade of een totale verstopping kan overal plaatsvinden. Toch zijn er enkele veel voorkomende verstoppingen die wij in ons dagelijkse werk veel zien terug komen, namelijk een verstopping in de keukenafvoer, een blokkade in de wastafelafvoer of een verstopping in het putje van de douche.

Wij helpen particulieren en bedrijven verder bij een breed scala aan verstoppingsproblemen, waaronder verstopping van de keukenafvoer (gootsteen), de douche-afvoer (putje), de wastafel, de wasmachine-afvoer, het toiletafvoer, de hemelwaterafvoer (regenpijp), het schrobputje (binnen en/of buiten) en de rioleringen.

Ontstoppen
Ontstoppen
Ontstoppen