AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Loodgieter in Deurne

Wilt u hulp van een loodgieter in Deurne? AA-Rioleringen is de loodgieter bij u in de buurt. Wij zijn gespecialiseerd in alle loodgieterswerkzaamheden. We werken met kwaliteit, kunde en hoogwaardig apparatuur. Wij bieden u graag de geschikte oplossing.

Ervaren loodgieter in Deurne

Heeft u problemen met uw rioleringen? Moet u uw badkamer renoveren? Heeft u het helemaal gehad net de smerige rioollucht in uw huis? Neem contact op met AA-Rioleringen en krijg een oplossing op maat.

Welke probleem u ook heeft, wij weten wat we moeten doen op het gebied van verstoppingen, reparaties, renovaties, hogedrukspuit werkzaamheden en lekkages. Onze loodgieters zijn geen gewone loodgieters, maar ook monteurs, reparateurs en erkende vakmannen.

Onze loodgieters volgen periodiek een VCA cursus. Veilig, gezond en milieuvriendelijk werken is voor ons dan ook niet onbekend. Zodoende bent u verzekerd van altijd gespecialiseerde en goede oplossingen.

Een oplossing voor iedere verstopping en elke lekkage

Er kan van alles misgaan met uw afvoer, uw waterleidingen en uw rioleringen. Veelvoorkomende problemen zijn lekkages en verstoppingen. De gevolgen zijn vaak erg vervelend én deze worden vervelender wanneer u het niet laat oplossen.

Een lekkage resulteert in wateroverlast, een vochtig (en spochtig) huis, schimmels en met grote regelmaat tot een overheersende rioollucht. Een verstopping heeft tot gevoel dat water niet meer goed wegspoelt of dat er een vreselijke lucht zich doet verspreiden in uw huis.

Kortom, genoeg reden om een loodgieter in Deurne aan het jasje te trekken. AA-Rioleringen is u graag van dienst. Onze vakmannen weten snel en nauwkeurig iedere lek en elke verstopping te traceren. Hiervoor maken we gebruik van specialistisch apparatuur: camera’s, warmtebeeldcamera’s en rookmachines.

Periodieke onderhoud met oog voor hygiëne

Met grote regelmaat zijn lekkages, verstoppingen, kapotte kranen, niet goed werkend sanitair te voorkomen. Nee, hiervoor hoeft u niet om de paar maanden uw wc te vervangen of uw vloer open te breken om uw riolering te poetsen. Het kan nog veel makkelijker: met periodieke onderhoud.

AA-Rioleringen neemt deze zorg u graag uit handen. Middels ons onderhoud voorkomt u vaak veel ongemakken. We kijken de kleine openingen na van uw douchekoppen op viezigheid. We checken de kieren van uw muren. Tevens onderzoeken we de afvoer en de riolering op toekomstige verstoppingen.

Dit zijn enkele voorbeelden van onderhoudswerkzaamheden die we uitvoeren. Uiteindelijk controleren we uw waterleidingen, uw rioleringen, uw afvoer, uw sanitair en uw keuken van A tot Z.

Optimaal reinigen van condensors en koeltorens

Ook uw condensors en / of uw koeltorens dienen van tijd tot tijd goed gereinigd te worden. Een jaarlijkse reiniging is zelfs wettelijk verplicht. Dit omdat slecht onderhoud gevaren voor de gezondheid meebrengt (bijvoorbeeld in geval van schimmelgroei).

Laat uw condensors en uw koeltorens door ons optimaal reinigen. We werken met hoogwaardig hoogdrukapparatuur. In combinatie met hygiënische en desinfecterende schoonmaakmiddelen bent u verzekerd van een schone ruimte.

Reparaties en renovaties door vakkundigen

Naast rioleringen ontstoppen, lekkages opsporen en het schoonmaakwerk voor uw leidingen, zijn we ook gespecialiseerd in reparaties en renovaties. Wilt u uw badkamer een nieuw jasje geven, dan helpen wij u graag bij alles wat daarbij komt kijken: van sloopwerk tot en met het plaatsen van sanitair.