AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Stankdetectie

Heeft u last van stankoverlast in Eindhoven of omstreken? AA-Rioleringen spoort de oorzaak van de stank op met kwalitatief apparatuur en specialistische loodgieters.

Een onzichtbaar probleem met een geurtje

Op het blote oog is er niets te zien, maar toch heeft u last van rioollucht. Stankoverlast doet veel met uw woongenot. Een onaangename geur is zeer doordringend en kan allesoverheersend raken.

Deze rioollucht kan verschillende oorzaken hebben. Beschadigingen in uw riolering, een scheur of een barst in een leiding of vastgeplakt vet aan de randen van de buizen. Kortom, een verstopping in uw leiding kan veel stankoverlast geven.

Gelukkig biedt AA-Rioleren u uitkomst bij een onzichtbaar probleem dat vooral goed te ruiken is. Middels hoogwaardig ‘opspoor apparatuur’ en onze experts vinden wij het probleem in uw riolering snel en nauwkeurig.

Rioollucht opsporen met professionele stankdetectie

Wij bieden u complete dienstverlening op het gebied van al uw rioleringen. Onze vakspecialisten pakken de al overheersende rioollucht bij de bron aan. Zodoende bent u vrij van verstoppingen en verlost van vieze rioolgeuren.

AA-Rioleringen zoekt uw rioleringsproblemen op met hoogwaardig apparatuur. We kunnen de ‘lek’ opsporen middels camera inspectie. Indien dat geen resultaten oplevert, gaan we aan de slag met een rookmachine. Dit is een ander effectief middel om de lek te traceren.

De rookmachine verspreidt rook door uw afvoerbuizen. In principe zijn leidingen gesloten systemen, maar met een lek in uw rioolsysteem niet meer. Middels rook wordt snel duidelijk waar de lek zit, aangezien de rook via die opening naar buiten gaat. Zelfs de kleinste scheurtjes en breuken blijven niet onopgemerkt.

Van stankdetectie naar rioolreparatie

Wanneer we de lek hebben gevonden, is onze klus niet geklaard. We nemen adequate maatregelen om deze lek weg te nemen. Dit doen we door de lek te repareren of dat gedeelte van de afvoer te vervangen door een nieuw stuk leiding. Zodoende bent u na onze komst verzekerd dat u afkomt van uw rioollucht.

 

Stankdetectie