AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Loodgieter in Eindhoven

Bent u op zoek naar een loodgieter in Eindhoven? Dan bent u bij AA-Rioleringen aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder op het gebied van ontstoppingen, loodgieterswerkzaamheden, keuken- en badkamerafvoer, reparatie en hogedrukwerkzaamheden.

Vakmanschap, kwaliteit en service

AA-Rioleringen beschikt over de vakkundige loodgieters in Eindhoven en omstreken. Met behulp van hoogwaardig gereedschap en ander kwaliteitsmateriaal bieden we voor iedere situatie een oplossing.  

AA-Rioleringen heeft VCA gecertificeerde vakmannen in dienst. Wanner onze werkmannen bij u over de vloer zijn, bent u verzekerd van een veilige werkomgeving en een accurate werkwijze. We werken professioneel en streven altijd naar een tevreden klant.

De loodgieters van ons bedrijf hebben kennis van zaken. Ze deinzen niet terug van verstoppingen, totale badkamerrenovaties of andere intensieve loodgieterswerkzaamheden. In tegendeel, we stropen de mouwen op en lossen ieder probleem voor u op!

Ontstoppingen maken wij ten einde 

Spoelt uw toilet niet meer soepel door? Staat er na iedere wasbeurt een laagje water in uw afvoer? Hangt er een onaangename rioollucht in uw huis? Voor het ontstoppen van uw afvoer, uw waterleidingen en uw rioleringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zoeken de oorzaak van de ontstopping op. Ligt de oorzaak niet vlakbij het oppervlak, dan gaan we grondiger te werk. Dit doen we middels hoogwaardige apparatuur. Met kundige camera inspectie doorzoeken wij uw leidingen om de reden van de ontstopping te achterhalen.

Lekkages vakkundig opsporen

Last van een overheersende stanklucht in uw huis? Heeft u schimmels op de muren? Voortdurend opgeschrikt door water dat uit het plafond komt druppelen. Grote kans dat u een lekkage heeft.

Gelukkig heeft AA-Rioleringen de oplossing. We hebben een goed ontwikkelde speurneus voor lekkages en in combinatie met ons kwalitatief hoge apparatuur hebben we iedere lek zo gevonden. Bewapend met een rookmachine of met een warmtebeeldcamera kunnen wij zeer nauwkeurig de lek traceren.

Periodieke onderhoud

Onderhoud uw sanitair en voorkom dat uw badkamer of uw keuken kapotte onderdelen oploopt. AA-Rioleringen beschikt over de geschikte mensen voor het onderhoud van uw sanitair. We werken secuur en zijn op periodieke wijze inzetbaar.

Een erkende loodgieter uit Eindhoven komt met regelmaat uw huis controleren. We kijken naar de isolatie op de vloer, de werking van de kranen, checken de leidingen, zoeken naar kieren in de muur en gaan uitvoerig de afvoer langs. 

Daarnaast hebben we hoogdrukapparatuur. Hiermee spuiten we uw condensors en koeltorens helemaal schoon. In combinatie met schoonmaakmiddelen zijn de onderdelen zo gereinigd.

Reparatie, vervanging en vernieuwing

Onze mannen zijn loodgieter en monteur in één. Dat is onze specialiteit.  We renoveren badkamers, vervangen en repareren waterleidingen en rioleringen. Tevens zijn we ervaren in het omleggen van leidingen. Niets is ons te gek.