AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Onderhoud

Bent u op zoek naar onderhoud in Eindhoven en omstreken? AA-Rioleringen regelt periode onderhoud van uw keuken, uw badkamer en / of uw toiletruimte. Het onderhoud wordt uitgevoerd door specialistische loodgieters. Daarna ziet uw ruimte er weer zo goed als nieuw uit.

Het belang van goed onderhoud

Een badkamer, een toiletruimte of een keuken moet onderhouden worden. Voorkomen is immers beter dan genezen. Laat daarom uw ruimte jaarlijks voorzien worden van een uitvoerige inspectie. Stel dat u kieren in de muur heeft die toekomstige lekkages kunnen veroorzaken? Dan kunt u deze kieren repareren alvorens ze schade toebrengen in uw huis.

Door een periodieke onderhoud voorkomt u van kwaad tot erger. Bij het onderhoud worden de kleine openingen van de douchekoppen zo nu en dan van een opknapbeurt te voorzien. Daarnaast kunt u toilet een opknapper krijgen door het aanvullen van het waterreservoir. Tevens wordt slijtage van kranen voorkomen door lekkende kranen meteen te repareren of te vervangen. Natuurlijk zijn dit kleine voorbeelden. Bij een onderhoud wordt alles van A tot Z meegenomen. Van afvoer en kraan tot en met de douchekop en het toilet.

Kwalitatief onderhoud van uw sanitair, riool en afvoer

AA-Rioleringen heeft de juiste mensen in huis voor het onderhoud van uw sanitair. We voeren controle uit naar de isolatie op de vloer, gaan op zoek naar kieren in de muur en kijken uw riolering en afvoer na op (toekomstige) verstoppingen. 

Het is belangrijk om op tijd te zijn bij eventuele problemen in uw sanitair. Wanneer u er op tijd bij bent, kunt u met weinig geld en energie uw sanitair problemen oplossen.

We voeren het onderhoud voor onder andere bedrijven, verenigingen van eigenaren en particulieren. We zorgen voor de onderhoud van keukens, badkamers, toiletten en sanitaire ruimtes.

Voorkom kapotte onderdelen in uw keuken of uw badkamer (of erger). Laat u daarom helpen door AA-Rioleringen te Eindhoven en laat op periodieke wijze uw ruimtes controleren.

Onderhoud
Onderhoud
Onderhoud