AA rioleringen

06-24579604

0493-380450

Camera-inspectie

Voor een camera inspectie van uw riool of uw afvoer in Eindhoven en omstreken bent u hier aan het juiste adres. Wij brengen elk probleem aan het licht en weten voor ieder probleem een gepaste oplossing.

Ieder probleem in uw leidingen wordt aan het licht gebracht

Heeft u problemen met uw riolering of uw afvoer? Een verstopping is niet altijd de aanleiding. Maar uw gehele riolering openbreken klinkt niet echt aantrekkelijk. Dus hoe vindt u dan uw verstopping terug? Zelf op onderzoek uitgaan met een zaklamp is vaak ook niet vruchtbaar…

Gelukkig biedt camera inspectie van uw leidingen uitkomst. AA-riolering kijkt veel verder dan uw afvoerputje. Sterker nog, we gaan echt de leidingen in met professioneel waterdichte camera apparatuur.

Middels onze camera’s maken wij nauwkeurige rioolinspectie mogelijk. We gaan zorgvuldig en zeer gericht op zoek naar de aanleiding van uw leidingproblemen. Door de sensoren in ons camera apparatuur kunnen we de rioleringsproblemen exact lokaliseren.

Een passende oplossing voor uw rioleringsproblemen

Wat kan er aan de hand zijn in uw leidingen? Heel erg veel. Er kan een breuk of een scheur in uw leidingen zitten, maar er kan ook sprake zijn van de in- of uitgroei van boomwortels of vet- en zeepresten die zich blijven opstapelen.

Door onze camera inspectie kunnen wij precies de ontstopping vinden en daardoor weten wij waardoor de ontstopping ontstaat. Door de beelden en de exacte locatiegegevens kunnen wij u van een gerichte oplossing voorzien.

Naast dat camera inspectie een geschikte techniek is om verstoppingen op te sporen, is het ook een zeer nuttige algemene inspectie voor uw riolering. Zodoende voorkomt u een hoop onaangename verassingen in de toekomst.

Specificaties van onze camera inspectie

  • Inspectie van leidingen vanaf 22 millimeter tot en met 75 millimeter doorsnede.
  • Het inspecteren van leidingen vanaf 50 millimeter tot en met 300 millimeter doorsnede.
  • Het navigeren/detecteren van afvoerleidingen.
Camera-inspectie
Camera-inspectie