06-24579604

0493-380450

Welkom bij AA-Rioleringen

AA-Rioleringen is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf in Eindhoven. We beschikken over vakkundige en VCA gecertificeerde loodgieters met veel kennis en ervaring omtrent heel veel loodgieterswerkzaamheden.

Over AA-Rioleringen

  • Specialisten met een VCA certificaat
  • Traceren van lekkages en opstoppingen met kwaliteitsapparatuur
  • Vakkundige loodgieters
  • Bij u in de buurt in Eindhoven
  • Klantgerichte dienstverlening met oog op kwaliteit

Ontstoppen

Spoelt uw toilet niet meer goed door? Blijft er een laagje water in uw wasbak staan? Een verstopping in uw riolering of uw afvoer is verleden tijd met behulp van AA-Rioleringen. De combinatie van de vakkennis en de beschikking over hoogwaardig apparatuur maakt dat u zo van uw ontstopping af bent.

Camera-inspectie

AA-Rioleringen maakt ieder probleem in uw leidingen inzichtelijk en biedt een geschikte oplossing voor uw leidingproblemen. Bewapend met hoogwaardig camera apparatuur brengen wij iedere centimeter in uw riolering in beeld. Verstoppingen en lekkages blijven niet onopgemerkt.

Stankdetectie

Het is onzichtbaar, maar het valt u al een poos lastig: een enorme rioollucht. De lucht is overheersend en in over mate aanwezig. Waar komt het vandaan? Wat moet u doen? Schakel AA-Rioleringen in. Wij weten snel en nauwkeurig de oorzaak van het stinkende kwaad te vinden en op te lossen.

Lekkage opsporen

Heeft u last van schimmels aan de muren? Lekkend water vanuit de muren, de vloer of het plafond? Grote kans dat u een lekkage heeft. Wacht niet te lang met lekkages, maar schakel direct professionele hulp in. AA-Rioleringen weet snel de lek te traceren en adequaat weg te nemen.

Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Periodieke onderhoud van uw badkamer en uw keuken is onmisbaar. Zorg dat uw rioleringen, uw leidingen, uw afvoer en verdere sanitair adequaat in de gaten wordt gehouden. AA-Rioleringen is u graag van dienst voor het periodiek onderhouden van uw ruimtes.

Reparatie en vervanging

Heeft u schade aan uw rioleringen? Wilt u uw badkamer renoveren? Bent u uw lekkage helemaal zat? Maar bent u geen kluswonder? Geen zorgen. Wij zijn dat wel. AA-Rioleringen helpt u graag verder omtrent allerlei loodgietersreparaties en de vervanging van uw rioleringen of uw leidingen.

Condensors en koeltorens

Weet u dat het verplicht is om jaarlijks uw condensors en koeltorens te reinigen. Het voorkomt schimmels, bacteriegroei en het verlengt de levensduur van de onderdelen. Laat de diepgaande reiniging uitvoeren door AA-Rioleringen. Wij beschikken over de juiste apparatuur en de geschikte schoonmaakmiddelen.

Waterleidingen

Wilt u waterleidingen aanleggen? Heeft u problemen met uw waterleidingen of wilt u deze omleggen? Leidingen behoort tot ons specialisme. Bij AA-Rioleringen bent u dan ook verzekerd van adequate hulp bij al uw waterleidingwerkzaamheden.

Renovatie badkamers & sanitair

Moet uw badkamer gerenoveerd worden? Wilt u nieuw sanitair plaatsen in uw badkamer? AA-Rioleringen is u graag van dienst. We helpen u van A tot Z bij uw renovatieproject. Met onze kennis kunnen we u helpen met het sloopwerk tot en met het opbouwwerk.


Heeft u een loodgieter nodig?

Wacht dan niet op de druppel die de emmer over doet lopen maar bel ons !!

Telefoon: 0493-380450 of 06-24579604

Contact

Neem contact op